Samenwerking met diëtistenpraktijk Pit

Vanaf heden werken wij nauw samen met diëtistenpraktijk Pit. Laurie Meijer zal iedere donderdagochtend spreekuur houden op de hoofdlocatie. Hiermee is het mogelijk om meerdere disciplines te volgen en therapie/adviezen te combineren, om het maximale resultaat uit de behandeling te kunnen halen.
Wij vinden dit erg belangrijk omdat wij geloven dat een hulpvraag nooit op zichzelf staat. Heb jij bijvoorbeeld knieklachten en heb je ook overgewicht? Dan kan het zo zijn dat het een door het ander ontstaat.

Of wil je graag conditie opbouwen omdat je meer energie wilt? Natuurlijk gaan we aan de slag met bewegen, maar eet je wel voldoende?

In een gezonde leefstijl zijn voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor een gelukkig en gezond leven dienen beiden (en meer!) in balans te zijn.

Daarom bieden wij op al onze locaties een gecombineerde aanpak aan zodat jij jouw doelstellingen sneller bereikt en beter kunt volhouden. Dit kan in verschillende vormen, informeer hier vooral naar als u vragen heeft.

“In een wereld met zoveel verschillende voedingsadviezen is het soms lastig door de bomen het bos te zien; wat is nu echt gezond?

Bij PIT geloven we in duidelijkheid. Geen ingewikkelde voedingsadviezen, maar aan de slag met pure en natuurlijke producten die u gewoon in de supermarkt kunt halen.
Duidelijk advies. Duidelijk resultaat.”