Samenwerking met podotherapie Hermanns

 

Vanaf heden werken wij nauw samen met podotherapie Hermanns. Vince van der veken zal iedere woensdag spreekuur houden op onze locatie. Hiermee is het mogelijk om meerdere disciplines te volgen en therapie/adviezen te combineren, om het maximale resultaat uit de behandeling te kunnen halen.

Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon. Meestal gaat het dan om pijn aan de voeten, enkels, knieën, heupen of de rug. Ook geeft de podotherapeut preventieve adviezen en behandelt hij afwijkende teenstanden en (ernstige) huid- en nagelaandoeningen.

“Podotherapeuten van Podotherapie Hermanns gebruiken de modernste software om tot een

 perfect passende steunzool te komen. Met behulp van computergestuurde freesmachines en een toegewijd team van zolentechnici zorgen we ervoor dat u weer zo snel mogelijk zorgeloos kunt bewegen!