Afspraak

Directe toegankelijkheid

Voor een behandeling fysiotherapie is in principe geen verwijsbrief meer nodig van een arts. U mag met uw klachten uiteraard eerst langs uw huisarts gaan, maar het hoeft niet. Wanneer u zich direct bij de fysiotherapeut aanmeldt, zal hij u eerst screenen. Hij bepaalt dan na een kort onderzoek of u met uw klachten op het juiste adres bent.

Aanmelding

Aanmelden kan telefonisch: 0165 560294
Via e-mail: info@fysiovanderwulp.nl
Wij proberen uw eerste afspraak binnen twee werkdagen te plannen.

Afspraak annuleren

Wanneer u verhinderd bent, dient u dit 24 uur voor de behandelingsdatum te berichten, daar wij anders genoodzaakt zijn de verloren tijd aan u in rekening te brengen.

Kwaliteitswaarborg

Al onze therapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF en zijn zogeheten registertherapeuten. Daarmee is kwaliteit van zorg gewaarborgd.

Klachtafhandeling

Onze praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Een exemplaar van de klachtenregeling ligt ter inzage in de praktijk.

Wij zijn ook geopend op maandagavond tot 20:00!

U kunt zich via onze site direct aanmelden voor een afspraak. Zo liggen uw gegevens al bij ons klaar bij uw eerste afspraak en kunt u snel van start met uw behandeling.