Office Manager

Opleidingen

 • Orthopedagogiek (Universiteit Leiden)
 • Kinderaantekening
 • Verpleegkunde A

Werkervaring

 • Deze praktijk sinds 2001
 • Auteur boeken “Doe het zelf ouders” en “Bekijk ut”
 • Columnist Opvoeding landelijk bureau Geassocieerde Pers Diensten, later Wegener
 • Regio correspondent BN/DeStem, journalistiek
 • Psychiatrisch Ziekenhuis St. Urban, Zwitserland, A- verpleegkundige in de psychiatrie
 • Rotterdamse Kruisverenigingen, verpleegkundige in de wijk, consultatiebureau
 • Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam, kinderaantekening
 • Algemeen ziekenhuis Ikazia Rotterdam, verpleegkundige

Visie van waaruit ik werk

Ik wil dat mensen in onze praktijk gehoord worden. Niet aangehoord worden, maar dat echt naar hen wordt geluisterd. Het probleem van de patiënt in zijn unieke situatie moet centraal staan, dat is het vertrekpunt van elke therapie.

Om goed te kunnen luisteren, moeten therapeuten tijd hebben voor hun patiënten. Veel van hun tijd dreigt echter opgeslokt te worden door de administratieve druk die de laatste jaren enorm is toegenomen. Er blijft steeds minder echte behandeltijd over. Ik vind het heel belangrijk dat onze fysiotherapeuten het werk kunnen doen waarvoor zij zijn opgeleid: het behandelen van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

Samen met mijn collega’s Wendy en Erica neem ik zoveel mogelijk administratieve taken van de therapeuten over, zodat zij zich ten volle richten op onze klanten. Naast het schrijven van rapportages, inschrijven patiëntgegevens, controle verzekeringsrecht en identiteitscontrole bestaat mijn werk uit het bijhouden van de boekhouding en het uitvoeren van allerhande werkzaamheden die het voeren van een praktijk met zich meebrengt.

Hobby's

Mijn man Frans en mijn kinderen Anouk en Nils. Verder speel ik klarinet in verschillende orkesten en wandel ik graag met de honden. Ook lange-afstand-wandelingen op het Pieterpad of bergwandelingen in de Zwitserse Alpen.