Femke

Fysiotherapie, dry needling, oedeemtherapie

BIG: 099.153.056.04

Opleidingen

  • Manuele Lymfedrainage (Vodder)
  • Dry Needling
  • Fysiotherapie

Werkervaring

  • Sinds 2012 werk ik bij Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie ’s Gravenpolder. 
  • In 2013 heb ik enkele maanden waargenomen bij Paramedisch Centrum Heusdenhout te Breda.
  • Van november 2013 t/m januari 2014 heb ik waargenomen bij Praktijk voor Fysiotherapie Peter Elshout te Breda. Hier ben ik in 2016 en 2017 ook nog werkzaam geweest.
  • Van april 2014 t/m februari 2016 ben ik werkzaam geweest bij Topfysiotherapie Delta te Breda.
  • Deze praktijk sinds april 2021.

Visie van waaruit ik werk

Mijn werkwijze is erop gericht om samen met mijn patiënten toe te werken naar het gewenste resultaat. Ik kijk niet alleen naar de klacht zelf, maar vind het ook belangrijk om te kijken of we een oorzaak kunnen vinden voor de klacht.

Tijdens mijn behandeling werk ik veel hands-on in de behandelkamer, hierbij maak ik ook gebruik van Dry Needling. Verder laat ik patiënten vaak oefeningen uitvoeren. Dit kan in de praktijk zijn, maar dit kunnen ook oefeningen voor thuis zijn.

Hobby's

Leuke dingen doen met mijn zoontje en winkelen met vriendinnen. Verder hou ik ook van sporten. In het verleden heb ik fanatiek aan atletiek gedaan, maar sinds mijn zoontje in 2017 is geboren ben ik hiermee gestopt.