Fysiotherapie, haptonomie, psychosomatische fysiotherapie

BIG: 89925947404

Opleidingen

 • Psychosomatische fysiotherapie
 • Haptonomie
 • Fysiotherapie

Werkervaring

 • Praktijkhouder Fysiotherapie F.R. van der Wulp
 • orthopedische manuele technieken, psychosomatische fysiotherapie.
 • Hoofd Fysiotherapie Verpleeghuis Sancta Maria Zevenbergen
 • revalidatie, haptonomie.
 • Hoofd Fysiotherapie Algemeen Ziekenhuis Burgdorf, Zwitserland
 • handchirurgie, hartrevalidatie, orthopedie en traumatologie.
 • Fysiotherapeut/hoofd fysiotherapie Psychiatrisch Ziekenhuis St. Urban, Zwitserland
 • autogene training, mentale training en verschillende ontspanningstechnieken. Lichaamsgecentreerde psychotherapie, meditatie en bewegingstherapie in de psychiatrie.

Visie van waaruit ik werk

Ik wil iets meer doen dan doorsnee. Ik geef mezelf door extra inzet en verwacht en hoop van mijn patiënten dat zij actief meedenken en meedoen. Ik vind het voor de behandeling belangrijk om mijn patiënt goed te kennen, zodat de behandeling past en aansluit bij die persoon en meer is dan een technisch trucje. De behandeling moet echt op maat gesneden zijn. Ik hou van kwaliteit in de behandeling, maar ook in menselijk contact. Steekwoorden: grens verleggen, hoop, dingen anders zien, doorgaan waar anderen opgeven.

Hobby's

Mijn werk. Canicross met mijn honden, hardlopen, natuur beleven in al zijn vormen.