Deelnemer chronisch zorgnet

Wij zijn sinds heden ook aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Jaimy heeft zijn opleiding tot gespecialiseerd longfysio gevolgd bij deze organisatie. Hierdoor zijn wij als praktijk toegevoegd aan dit landelijk netwerk.

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van gespecialiseerde therapeuten. Zij geven gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding aan mensen met chronische aandoeningen, zoals COPD, astma en hartaandoeningen.

Nieuwe fysiotherapeut én specialisatie

Per 1 mei is Jasper Gelok bij ons in dienst getreden. Hij is een ervaren fysiotherapeut met Masterspecialisatie in Manuele therapie.

“Ieder persoon is uniek en behoeft daarom ook een unieke aanpak. Ik ga met de patiënt samen opzoek naar de oorzaak van de klachten. Dit doe ik vanuit een holistisch perspectief waarbij ik naar het gehele lijf maar ook naar de leefstijl van de patiënt kijk.

Graag heten we hem welkom in onze praktijk!

Fysiotherapie van der Wulp 2001-2021

Onze praktijk bestaat 20 jaar!

In 2001 is de solopraktijk overgenomen en sindsdien uitgegroeid tot een praktijk met maar liefst 5 fysiotherapeuten: Marianne, Jaimy, Jasper, Femke en Frans.
Daardoor zijn ook de specialisaties uitgebreid, tegenwoordig zijn we voorzien van: oedeemtherapiemanuele therapie, Covid-19 revalidatie en psychosomatisch fysiotherapie.
Ook zijn we gespecialiseerd in hardloopanalyse en medische fitness.