Ruimte te huur

In onze praktijkruimte Molenstraat 40 hebben we een paar ruimtes te huur voor (para)medische beroepen.

De ruimtes worden verhuurd op basis van dagdelen.

Interesse? Vul het contactformulier in, we nemen dan contact met u op.

Esmée in opleiding

Esmée is gestart met haar vervolgopleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut. Een post HBO-opleiding waarmee ze haar master gaat halen.

Psychosomatische fysiotherapie gaat niet zonder een goed gesprek. De lichaamsgerichte methoden uit deze specialisatie worden aangevuld met inzichten uit de cognitieve therapie en het NLP (= Neuro-Linguïstisch Programmeren). Met gerichte gesprekken stelt de psychosomatisch fysiotherapeut samen met u doelen vast waaraan gewerkt gaan worden. Problemen en oplossingen worden bewust gemaakt en er wordt al doende op een creatieve manier omgegaan met alle inzichten die u tegenkomt.

Onze dependance in MC Dunant

Wij hebben onze dependance  in gebruik genomen als werkplek, deze vindt u op de kruising tussen Boulevard en Dunantstraat. Er is gekozen voor nieuwbouw, zodat het gebouw aan de laatste eisen voldoet. Zo hebben wij 2 behandelkamers en een oefenzaal ingericht volgens dezelfde standaarden als op onze hoofdlocatie.
Een voordeel van het medisch centrum is dat we nauw kunnen samenwerken met de andere disciplines in dit centrum, zoals de huisarts, apotheek en tandarts.