Patiënten over ons

Sinds 2017 doen wij mee met Qualiview; een systeem om via een PREM-vragenlijst patiëntervaringen te meten. Hiermee wordt gekeken naar de tevredenheid van patiënten en of er ruimte is voor verbetering.

In deze lijst werd ook gevraagd te benoemen waarom de patiënt wel of niet tevreden was. Hieronder een kleine selectie van deze uitspraken.

“Ik werd heel serieus en met veel aandacht onderzocht. Ook werd er gekeken naar welke operaties ik in het verleden heb gehad. Met kleine oefeningen en tips betreffende mijn houding werden mijn klachten al snel minder. Ik zou anderen aanbevelen ook naar deze fysiotherapeut te gaan.”

“Hij geeft goede kwaliteit fysiotherapie, luistert naar me, geeft me een goed gevoel. Praktijk is Corona proof.”

“Vanaf de eerste keer in 2015 voelde ik me totaal geaccepteerd. De therapeut nam de situatie heel serieus, wist te vertellen wat er aan de hand was en wat de mogelijkheden waren voor de toekomst.”

“Fysio is deskundig in wat hij doet, straalt kalmte en rust uit, ook al is hij jong, een prettige persoonlijkheid.”

“Fysio is een zeer deskundig en vriendelijk persoon, biedt een goed luisterend oor en heeft mij in een van mijn moeilijkste perioden van mijn leven weer terug op de rails gezet. Mijn dank is heel groot aan deze man en ik kan niets anders zeggen dan dat hij geweldig werk levert. No nonsense, deze man weet hoe hij moet omgaan met zijn patiënten.”

“Ik heb een lastige aandoening en dit is de eerste fysiotherapeut in 25 jaar tijd die mij eindelijk goed helpt. Het is een lange, langzame weg, maar zeker al met verbetering.”

“Ik voel me weer de oude sinds de behandeling en de oefeningen. Ik kan weer goed bewegen, word niet meer wakker van de pijn en kan weer wandelen!”

“Ik heb SLE en als ik niet veel doe, wordt alles heel stijf. Nu met twee keer therapie per week gaat het stukken beter, ze stimuleren mij heel erg. ‘Kan niet’ komt in hun woordenboek niet voor. Daarnaast vind ik het flexibele aspect van de praktijk fijn, zowel van mijn eigen kant als die van hen.”

“Geweldige mensen met veel verstand van hun vak.”

“Ik word goed behandeld en ze nemen de tijd voor je. Een top fysio, een voorbeeld voor anderen!”

“Fijne fysio. Erkenning is heel belangrijk. Dank daarvoor. Samen komen we stapje voor stapje vooruit.”

“Goed bereikbaar, afspraak snel in te plannen, er word goed geluisterd en daarop een goede behandeling gegeven en goede nuttige oefeningen meegegeven.”

“Ervaren, open en vriendelijke fysiotherapeuten, die de patiënten en hun klachten serieus nemen. Ook onderliggende klachten worden opgemerkt.”

“Ik kon snel terecht voor een afspraak, de fysiotherapeut begreep precies waar het om ging en ik werd serieus genomen. Kortom, ik ben zeer goed behandeld en zeer tevreden.”

“Secuur en efficiënt, vriendelijk, begripvol. Erkent het probleem. Kundig.”

“De fysiotherapeut pakt alle klachten op. Probeert mijn conditie ook op te peppen. Luistert goed.”

“Ik ben gewoon 100% tevreden, een ontzettend fijn mens met een hele goede behandeling welke veel verder doorwerkt dan alleen op de spieren. Goede tips en heel veel begrip.”

“De fysiotherapeut luistert goed naar mijn klachten en reageert daar goed op.”

“Zeer deskundig, ik word echt serieus genomen”

“Snelle start van de behandeling. Open mind. Betrokkenheid en deskundigheid. Duidelijke toelichtingen bij de behandelingen.”

Fysiotherapie F.R. van der Wulp