Medisch secretaresse

Opleidingen

  • Medisch Secretaresse
  • Grafisch Vormgeven, Grafisch Lyceum Rotterdam

Werkervaring

  • Deze praktijk sinds 2011
  • Cassière Karwei

Visie van waaruit ik werk

Ik werk graag met mensen, afwisselend werk spreekt me aan. Ik ben stressbestendig en mag graag lachen op de werkvloer. Dit werd ook gezien door Annie en Frans, die deze kwaliteiten koppelden aan hun zoektocht naar een geschikte receptioniste en secretaresse

Door hen werd ik benaderd met de vraag of ik een deel van de functies van receptioniste in deze praktijk op me wilde nemen. Ik doe dit werk nu samen met Annie, hierdoor wordt haar werk verlicht en is de balie bij de ingang van de praktijk altijd bemand. Ik werk heel graag in deze praktijk, het werk sluit aan bij mijn interesses. Het is een praktijk waar hard gewerkt wordt en waar de patiënten voorop staan. Dit doe ik samen met mijn collega, Erica.

Ik zorg ook voor de vormgeving van de praktijk, ik ontwerp regelmatig posters en folders, zo komt mijn opleiding Grafisch Vormgegeven nog van pas. Ik ben een manusje van alles in de praktijk.

Hobby's

Ik ben graag creatief bezig. Natuurlijk met vormgeven van grafische dingen, maar ook in de vorm van muziek en kunst. Ik ben geen sportgek, maar wandelen doe ik graag en dan bij voorkeur in een sprookjesomgeving als de Efteling.

En verder ben ik vooral gelukkig met mensen om me heen, met in het bijzonder mijn neefjes en nichtjes.